Verhuren aan expats Den Haag

Verhuren aan expats Den Haag?

U bent aan het juiste adres bij Verhuurmakelaars Den Haag! Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen genieten. Hierdoor komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, vaak 1 tot 3 jaar, zoeken expats in veel gevallen een tijdelijke huurwoning. Vaak kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Verhuren aan expats Den Haag: Wat doen wij?

Verhuurmakelaars Den Haag heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Voorbeelden zijn Shell en diverse ambassades. Binnen korte tijd vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Deze wordt gecontroleerd op o.a. identiteit en kredietwaardigheid. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een degelijk huurcontract op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.
Verhuren aan expats Den Haag via Verhuurmakelaars Den Haag? U kunt ons bereiken via info@verhuurmakelaarsdenhaag.nl of bel naar 070–500 1800. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!