Leegstandswetverhuur Den Haag

Leegstandswetverhuur Den Haag?

U bent aan het juiste adres bij Verhuurmakelaars Den Haag! Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan doet u dit via de Leegstandswet. Hierdoor kunt u uw woning gewoon te koop laten staan terwijl u uw woning verhuurd. Hierdoor is uw woning minder gevoelig voor vandalisme en kunt u eventuele dubbele lasten dekken. Om te kunnen verhuren via de Leegstandswet dient u een Leegstandswetvergunning aan te vragen bij de gemeente Den Haag. De gemeente stelt een aantal voorwaarden om de vergunning aan te mogen vragen:

  • U heeft dubbele hypotheeklasten
  • De woning is:
    • Een nieuwbouwwoning of nog nooit bewoond geweest
    • De afgelopen 12 maanden door de eigenaar bewoond geweest
    • In de 10 jaar voor de aanvraag niet langer dan 3 jaar verhuurd geweest (geheel of gedeeltelijk)
  • Het is niet mogelijk de woning op een andere manier te verkopen
  • Er worden niet meer dan 2 woningen via de leegstandswet door de eigenaar verhuurd

Voldoet u aan bovenstaande eisen? Dan mag u een Leegstandswetvergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag. Houdt er rekening mee dat de kosten €150,90 (2016) per vergunning zijn. Ook dient u toestemming te vragen aan uw bank en dient uw verzekeraar ingelicht te zijn.

Leegstandswetverhuur: Onze werkwijze

Verhuurmakelaars Den Haag zorgt voor optimale online marketing van uw woning. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Deze wordt gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook stellen wij een waterdicht contract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Leegstandswetverhuur Den Haag via Verhuurmakelaars Den Haag? Neem contact met ons op via 070–500 1800 of mail naar info@verhuurmakelaarsdenhaag.nl!